Vueling

Ons DNA

We zijn een luchtvaartmaatschappij met een informele cultuur, waarbij onze mensen toegankelijk zijn. We hebben ook altijd het idee dat er iets verbeterd kan worden.

Voor ons is vliegen echt een plezier en we weten dat minder betalen niet gelijk is aan minder service of comfort.

Wij willen graag ons DNA omschrijven via de volgende principes:

 • Efficiëntie Efficiëntie is onze motor. Bij Vueling is efficiëntie de basis voor alles. Zich richten op hetgeen werkelijk belangrijk is voor onze klanten, dat altijd te doen en altijd beter en met minder middelen.

  Altijd, beter en met minder.

 • Non-conformisme Het non-conformisme is waar wij in verschillen. We geloven dat er altijd iets te verbeteren is en daar zullen we altijd alles aan blijven doen.

  En waarom niet? Dat is de vraag die ons doet vliegen.

 • Toegankelijk Toegankelijk zijn is onze manier van zijn. Wij werken om dichtbij onze klanten te staan met betaalbare en voor hen geschikte producten. We zijn ervan overtuigd dat niets beter een relatie versterkt, dan een open, respectvolle en vriendelijke instelling.

  Zonder obstakels, belemmeringen, met respect.

 • Met beide benen op de grond Met beide benen op de grond is ons karakter. Voor ons is het hebben van beide benen op de grond net zo van belang als het vleugels geven aan onze rebellie. Beginnen met realistisch te zijn, is volgens ons de enige weg om anders, levensvatbaar en concurrerend te zijn.

  Wij zijn realistisch, omdat we verder willen.

 

Ga naar website van Vueling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *