Wie zijn wij?

Met een team van Mondia Travel dat bestaat uit allemaal reislustige medewerkers hebben wij allen al vele bestemmingen gezien en vooral ook beleefd. Met dus een tal van verschillende reiservaringen vullen we elkaar goed aan en kunnen we u goed voorzien van de benodigde informatie en uw verwachtingen voor het regelen van uw welverdiende reis of vakantie.

Al sinds 2006 organiseert Pascal Roos, met enorm veel plezier en passie, Golfreizen naar alle bekende maar ook minder bekende bestemmingen in de wereld. Deze golfreizen worden geheel op maat en aan de hand van de wensen van de klant zorgvuldig samengesteld en verzorgd waarbij prijs, kwaliteit en service erg belangrijk zijn. Dit alles bewerkstelligd hij zeker niet alleen! Samen met het volledige team van GOLFREIZEN.NU, dat onderdeel maakt van Mondia Travel, zorgdragen we ervoor dat alle wensen van de klant vervuld worden en dat zij kunnen genieten van een geweldige Golfvakantie die tot in de puntjes verzorgd is.

Nicole Jacobs is sinds mei 2016 in dienst van GOLFREIZEN.NU (Mondia Travel) en heeft daarvoor jarenlang gewerkt voor het toenmalige GLOBE Reisbureau. Met haar brede ervaring die ze heeft opgedaan bij Globe en in combinatie met de reisorganisatie bij GOLFREIZEN.NU weet ze als geen ander de klant te helpen bij het regelen van de gewenste vakantie.

Wij dagen u graag uit om uw vakantie of reis door ons hele team van Mondia Travel te laten organiseren en verzorgen zodat u een geweldige vakantie ervaring kunt beleven. Wij gaan deze uitdaging graag samen met u aan.

Wij zien uw wensen graag tegemoet !