TransEurope

Over Transeurope

Even voorstellen…

Transeurope is een 100% onafhankelijke reisorganisator, al 50 jaar lang actief in het segment van de citytrips en sinds bijna 15 jaar eveneens gespecialiseerd in charmehotels. Door deze heel bewuste keuze van specialisatie richten wij ons tot een specifiek publiek (niche) en wordt u bij ons niet het zoveelste dossier. Bij ons dus geen massatoerisme. U bent steeds onze gewaardeerde klant die wij willen verwennen met een service en een toegevoegde waarde die niemand ons nadoet.

Aanbod

Citytrips Londen
Citytrips Parijs
Citytrips New York, Washington
Citytrips Europa & Marrakech

Charming Italia
Charming France
Charming España/Portugal
Charming Benelux & Duitsland
Charming Bali
Charming Thailand
Charming Vietnam

Go Chic – Glamorous Cities
Go Chic – Glamorous Resorts

Service op maat

U stelt zelf uw reis samen zoals u dat wilt. Een Transeurope-reis omvat op z’n minst de hotelreservatie. Indien gewenst reserveren wij eveneens uw transport en/of huurwagen. Maar wij bezorgen u ook graag tickets voor een restaurant, een concert, een musical of een belangrijke tentoonstelling!

Groepsreizen

Plannen voor een reis met bedrijf, sportvereniging of een andere groep? Profiteer van onze know-how en ervaring. Wij werken graag geheel vrijblijvend voor u een interessante offerte uit, op maat volgens uw budget. Neem contact op met uw reisagent of vul bijgaand formulier in en wij bezorgen u graag onze beste prijsofferte via het geselecteerde reiskantoor.

Uw mening telt!

Kwaliteit en service zijn onze eerste zorg. Uw reis verdient onze beste aandacht. U kunt meehelpen de kwaliteit van ons product te bewaken door ons uw mening te laten kennen via het online evaluatieformulier. U surft naar www.transeurope.com/evaluatie en vult daar de gegevens in van uw reis. Uw po nummer is het dossiernummer van uw reis dat rechtsboven staat op uw reisdocumenten. Alvast bedankt voor uw beoordeling!

Onze troeven

  • 60 jaar ervaring
  • Uitstekende kennis van de bestemmingen
  • Strenge hotelselectie
  • Service op maat
  • Ticketservice via onze afdeling events
  • 100% onafhankelijk
  • Verzorgde en volledige reisdocumenten met o.a. een reisgidsje en een stadsplan

 

Ga naar website van TransEurope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *