Mouzenidis Travel

Mouzenidis Travel 

22 jaar succesvol werk. Breed spectrum van diensten. Onberispelijke reputatie van de leider van de Griekse toeristenmarkt.

Al 22 jaar is het bedrijf Mouzenidis Travel een leider in de toeristische markt van Oost-Europa, met Griekenland als bestemming.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland. De kantoren van Mouzenidis Travel zijn gevestigd in veel vakantieoorden die alle Griekse regio’s bestrijken: Athene, Kastoria, Pieria, Chalkidiki, Peloponnesos, Kreta, Corfu, Rhodos, Thassos, Zakynthos. Ons regionale netwerk breidt zich voortdurend uit – het aantal vestigingen in Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Moldavië, Kazachstan, Roemenië, Servië, Letland en Bulgarije bedraagt ​​momenteel meer dan 80 

De ervaring van het succesvol functioneren van de kantoren laat het bedrijf toe om de gebieden van uitgaande en inkomende bestemmingen verder uit te breiden. Dus nu zijn Cyprus, Italië, Hongarije, Georgië klaar om ontdekt te worden. Het bedrijf is eigenaar van een particulier luchtbedrijf Ellinair en verschillende hotels (Bomo Club).

De toeristenstroom die Mouzenidis Travel in Griekenland ontving, is in de periode van 1998 tot 2016 met meer dan 60 keer verhoogd.

Het bedrijf verleent diensten van topkwaliteit in combinatie met de meest aantrekkelijke en concurrerende prijzen die mogelijk zijn vanwege het interne beleid. De diensten die door Mouzenidis Travel worden geleverd, bestrijken de gehele duur van uw reis. Dit maakt het mogelijk om de kwaliteit te controleren bij elke stap van uw vakantie en deze op het hoogst mogelijke niveau te houden.

 

Ga naar website van Mouzenidis Travel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *