Live To Travel

Over Live To Travel

Live To Travel is de absolute specialist in de Benelux voor reizen naar Afrika en Oceanië. Jaarlijks krijgen wij het vertrouwen van meer dan 3.000 klanten voor het uitwerken van hun reis. Je vindt hier het meest uitgebreide aanbod geschikt voor elk budget. Van avontuurlijke low-cost groepsreizen tot exclusieve op maat uitgewerkte reizen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Klant is koning

Live To Travel kiest heel bewust voor een gepersonaliseerde aanpak. Voor ons is een klant geen dossiernummer maar iemand waar we heel aandachtig naar luisteren zodat we een gepast reisvoorstel kunnen doen. We eisen dezelfde politiek van onze lokale agenten in Afrika en Oceanië.

Snelheid

Hoe vervelend is het niet dat je een e-mail stuurt naar een bedrijf maar je krijgt maar geen antwoord. Live To Travel garandeert u dat elke vraag binnen de 24 uur beantwoord wordt. Prijsvoorstellen voor à la carte dossiers trachten we binnen de 48h door te sturen. Hoe complex ook de aanvraag mogen wezen.

Flexibiliteit

Live To Travel is geen grote, logge reisorganisator die geen enkele afwijking op bestaande programma’s toelaat. Integendeel, onze kwaliteiten komen pas echt naar boven wanneer we programma’s moeten aanpassen aan specifieke vereisten. Test ons en u zal het zelf ervaren.

Vakkennis

Live To Travel hecht heel veel belang aan de parate landenkennis van zijn medewerkers. Al onze medewerkers hebben al meerder malen onze bestemmingen in Afrika en Oceanië bezocht. Jaarlijks organiseren we meerdere studiereizen tijdens dewelke onze medewerkers niet enkel de hotels & lodges inspecteren maar ook de excursies zelf beleven. Enkel zo kunnen we een degelijk advies geven aan de klanten en antwoorden op hun vragen.

 

Ga naar website van Live To Travel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *